رئيس هيئت مديره خانه سرباز صلح ايران گفت: اگر اقتدار نيروهاي مسلح ما نبود، هيچگاه ميز مذاکرات شکل نميگرفت که ديپلماتهاي صلح ما پشت سر آن قرار گيرند.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، محسن رضايي رئيس هيئت مديره خانه سرباز صلح ايران عصر امروز چهارشنبه در نخستين کنگره ملي سربازان صلح ايران که در مجتمع فرهنگي ورزشي تلاش برگزار شد، با بيان اينکه ما همه روزها را در تقويم ملي داريم، اما روزي که از سربازان ياد شود وجود ندارد، گفت: بايد چنين روزي در تقويم ملي ما بيايد و هدف ما از برگزاري اين کنگره قدرداني از زحمات و تلاشهاي قشر عظيم و مقتدر سرباز است.
وي ادامه داد: زندگي بشر هميشه متاسفانه با جنگ همراه بوده، در عين حالي که 15 سال از قرن 21 ميگذرد، متاسفانه رويدادها و حوادث تلخي همچون ناامني و جنگ رخ داده که نويدگر ناامني در جهان است.
محسن رضايي ادامه داد: حمله آمريکا به افغانستان و عراق آغازگر اين ماجرا بود و تا امروز به کشتار و قتل عام کشيده شده، مقدماتي که امروز در جهان اتفاق افتاده از جنگ جهاني دوم بدتر است.
وي تصريح کرد : جنگ و ناامني دوباره در حال وارد شدن به زندگي مردم است و صلح و امنيت در حال کمياب شدن است، بنابراين ما به سرباز صلح نياز داريم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: سربازان به سه گروه تقسيم ميشوند، سربازان تجاوز, سربازان تسليم و سربازان صلح که بعضا برخيها تسليم را با صلح يکي ميدانند که اين موضوع کاملا اشتباه است.
رضايي ادامه داد: سرباز تسليم سربازي است که يک ملت و کشور را تسليم ميکند، اما اسم او را صلح ميگذارند، اما کسي که از مرز و بوم يک کشور عبور کند و ظلم و بيعدالتي را ايجاد کند سرباز جنگ است، اما در مقابل سربازي که براي دفاع از ميهن خود تلاش ميکند سرباز صلح است.
رئيس هيئت مديره خانه سرباز صلح تاکيد کرد: نبايد کشوري را تسليم کنيم و او را از پيشرفت عقب بياندازيم وسپس نامش را صلح بگذاريم, به همين دليل صلح هيچ وقت با گفتمان تنها همراه نميشود.
وي با اشاره به پرونده برجام تصريح کرد: ما در زمان صلح هم سرباز صلح داريم و هم ديپلمات صلح, در مسئله برجام شاهد بوديم که هم ديپلماتهاي صلح ما افراد توانمندي بودند و هم سربازاني که اجازه نداند قبل از گفتگوها به ايران حمله شود.
محسن رضايي تاکيد کرد: اگر اقتدار نيروهاي مسلح ما نبود هيچگاه ميز مذاکره شکل نميگرفت که ديپلماتهاي صلح پشت سر آن قرار گيرند. اين اقتدار ايران بود که ميز مذکرات را فراهم کرد و ديپلماتهاي صلح ما نيز اين مسير را به نتيجه رساندند، بنابراين صلح تسليم نيست، بلکه دفاع و مقاومت بر ارزشهاي انساني است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: 3.5 ميليون سرباز دفاع مقدس ما سرباز صلح هستند، زيرا براي آزادي, عدالت و امنيت جنگيدند.
وي ادامه داد: 200 سال اين کشور را تسليم غرب کرده بودند و نامش را صلح گذاشتند. اگر صلح واقعي بين ايران و غرب بود, همان بلا که بر سر معامله ژاپن و آلمان کردند را بر سر ما ميآوردند.
رئيس هيئت مديره خانه سرباز صلح ايران در پايان گفت: ما صلح را در کنار اقتدار ميبينيم و اقتدار پشتوانه صلح است و اگر يک روز ايران ضعيف شود به ما حمله خواهند کرد. اقتدار امروز ايران اقتداري است که به دنبال صلح است.
منبع:تسنيم